Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: Mircea


  DACĂ AI LUAT BAN CITESTE AICI!

  Distribuiți
  avatar
  kuddo
  WebDesigner and Owner
  WebDesigner and Owner

  Numarul mesajelor : 1880
  Varsta : 31
  Localizare : Holy Vatican City
  Jocul preferat :
  Reputatie : 31
  Data de inscriere : 19/03/2008

  DACĂ AI LUAT BAN CITESTE AICI!

  Mesaj Scris de kuddo la data de 19.03.08 15:32

  MODEL DE CERERE

  NICK: Gheorghe
  ORA: 16:30
  DATA: 27.05.2007
  IP: 86.127.2.52 ( www.whatismyip.com sau www.whatismyip.org pt a afla ip-ul )
  ADMIN: Vasile
  MOTIV: WallHack, Aim, etc.

  in momentul in care ati luat ban vi se face screenshot cu ora/data/ip. aceasta poza trebuie sa o puneti pe forum. se gaseste in folderul cstrike poza o veti pune cu link sau cum vreti voi, dar sa o puneti pe forum.

  ( Site-urile pe care puteti uploada poza sunt: http://imageshack.us sau http://xs.to sau oricare alt site doresti )

  TUTORIAL VIDEO DE UPLOADAT POZE PE IMAGESHACK  EXEMPLU CUM ARATA POZA PE CARE O VETI UPLOADA  TUTORIAL SCRIS PENTRU UPLOAD IMAGESHACK.US:

  Intram pe site-ul http://imageshack.us apoi vom apasa butonul BROWSE de pe site si vom merge in folderul unde avem pozele (ex. C:\Program Fileste\Counter-Strike\cstrike\ iar pentru cei cu steam C:\Program Files\Steam\SteamApps\USER\counter-strike\cstrike\), dupa care apasam click pe poza iar apoi Open. Pentru a fi uploadata pe site-ul respectiv trebuie sa apasam la sfarsit butonul Host it! de pe site. Va dura cateva secunde pana ce poza va fi uploadata si vi se va afisa o pagina noua unde veti avea link-urile cu poza uploadată (ele sunt mai multe din anumite motive nu intru in detaliu).
  Vei avea nevoie sa pui pe http://berceni.4rumer.com la cererea de unban linkul care duce direct catre poza, acest link il veti lua de pe site-ul imageshack exact la capătul paginii (scrie Direct Link in dreptul linkului de care aveti nevoie).

  Aveti un exemplu aici:
  ATENTIE: cazuri particulare !!!

  Datorita faptului ca pozele facute de catre administratori sunt in format .bmp ele vor avea uneori peste 1.5mb iar tu vei fi nevoit sa deschizi poza in programul Paint (il gasiti in Start>All Programs>Accessories>Paint). Asta inseamna ca va veti duce in locatia in care aveti poza/pozele si veti da click dreapta pe poza apoi apasam Edit, ceea ce ne va deschide poza in Paint. Dupa aceasta ne vom duce in meniul File si vom da Save As... , pe urma vom selecta la type ca poza sa fie .jpeg
  Dupa care putem urma tutorialul de mai sus cu privire la uploadat-ul pozelor.

   Acum este: 24.09.18 18:14