Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: Mircea


    reclamatie ready4war

    Distribuiți

    dic@zor
    Server Slot
    Server Slot

    Numarul mesajelor : 257
    Varsta : 25
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 09/05/2008

    reclamatie ready4war

    Mesaj Scris de dic@zor la data de 10.05.08 12:26

    Am decis sa il reclam e adminul ready4war deoarece da reconfig la toti playerii inclusiv mie fara sa primesc macar un motiv!! Eram pe server pe de_aztec si imi vedeam linistit de joc cand ready4war mi-a dat reconfig!!L-am intrebat de ce iar el mi-a raspuns ca asa vrea el si ce imi pasa mie.Nu cred ca trebuia sa iau reconfig deoarece am un cfg pe care l-am luat de pe forum,cel postat de silver_ghost!!
    Repet nu sunt numai eu cel care a luat reconfig din cauza unui om care abia a auzit de admin si cred ca ar trebui sanctionat chiar luat adminul lui ready4war!!
    avatar
    murdoc
    Owner
    Owner

    Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 28
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat :
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

    Re: reclamatie ready4war

    Mesaj Scris de murdoc la data de 10.05.08 12:31

    eram in HLSW si am vazut toata discutia. nefiind o abatere prea grava si sanctiunea va fii pe masura: Admin Suspendat pentru o zii (10.05.2008)
    avatar
    ready4war
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

    Numarul mesajelor : 588
    Varsta : 24
    Localizare : Pe undeva in underground
    Jocul preferat :
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 02/05/2008

    Re: reclamatie ready4war

    Mesaj Scris de ready4war la data de 10.05.08 12:41

    Doamne ma tu esti batut in cap dic@zor, si de unde dau eu la toti playeri reconfig????? mai da-mi 1 exemplu:??? a daca vrei sa zici de ken nu i-am dat eu reconfig ci rooney adik :Glont Mortaly R.n.Y si daca tiam dat tie reconfig asa am considerat eu ca trebuie nu altceva ma te intreb ceva:
    Ti la-m stricat cu ceva cumva?? zimi???

    dic@zor
    Server Slot
    Server Slot

    Numarul mesajelor : 257
    Varsta : 25
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 09/05/2008

    Re: reclamatie ready4war

    Mesaj Scris de dic@zor la data de 10.05.08 12:48

    Dar de ce mi-ai dat!!Si daca mi-ai dat trebuia sa imi zici motivu!! avea ceva cfg meu??? eu aveam cfg pe care il aveam de pe forum!!
    avatar
    ready4war
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

    Numarul mesajelor : 588
    Varsta : 24
    Localizare : Pe undeva in underground
    Jocul preferat :
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 02/05/2008

    Re: reclamatie ready4war

    Mesaj Scris de ready4war la data de 10.05.08 12:53

    da ma daca aveai cfg de pe forum ce conteaza????? daca asa am considerat eu ca trebuie sa iti dau reconfig ? e ceva impotriva
    si vezi atunci cand ti am raspuns ca asa vreau eu ti-am zis asa datorita faptului ca tu ma stresai cu aceasi intrebare la care ti-am raspuns de mai multe ori si aici scuze murdoc dar nu cred ca ai prins chiar toata conversatia deoarece ai intrat dupa ce ma certam eu el si ne certam cam de 5 min

    dic@zor
    Server Slot
    Server Slot

    Numarul mesajelor : 257
    Varsta : 25
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 09/05/2008

    Re: reclamatie ready4war

    Mesaj Scris de dic@zor la data de 10.05.08 12:59

    Recunoaste atat vreau sa faci ca dai reconfig aiurea !
    avatar
    benaru
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

    Numarul mesajelor : 59
    Varsta : 31
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 03/04/2008

    Re: reclamatie ready4war

    Mesaj Scris de benaru la data de 10.05.08 13:14

    ma bag si eu in seama aiurea : reconfig poate sa dea oricui orcand daca i se pare unui admin ca e nevoi . Ready4war insa nu sunt de acord cu raspunsul tau ( ca asa vreau eu ceti pasa tie ) care i lai dat lui dic@zor , si tu dic@zor nu sti sa ierti , daca erai tu in locul lui siti facea unu reclamatie cum era ??
    avatar
    murdoc
    Owner
    Owner

    Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 28
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat :
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

    Re: reclamatie ready4war

    Mesaj Scris de murdoc la data de 10.05.08 13:15

    dic@zor nu exagera. decizia a fost luata. nu mai are rost sa va certati. nu l-am sanctionat pentru ca a dat reconfig, ci pentru raspunsul dat!
    CLOSED

    Continut sponsorizat

    Re: reclamatie ready4war

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: 22.10.17 17:29