Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: Mircea


    Reclamatie Joannyta (2-a)

    Distribuiți

    rooney
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 82
    Varsta : 23
    Localizare : Iasi
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 21/04/2008

    Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de rooney la data de 10.05.08 20:37

    Am mai fakut odata o reclamatie asupra acestei persoane ,, Joannyta'' io nu am nimik cu ea....mi sa spus k i se va atrage atentia ...nici unul dintre admini nu m-ati crezut k ea ma face :,,gaina,boot,noob, nici unu nu imi dadea dreptate...pana cand i-am aratat lu sniper si lui liviu ceea ce mia zis...
    Azi : 10.05.2008
    Ora: 21:31 .... Admin Joannyta ma fakut din nou boot...nusth dc..io aveam o discutzie..il intrebam pe M@ster_ady ceva...si admin Joannyta spune :,,lol a primit admin butul de glont'' .... chiar nu stiu ce sa mai fak ...nusth de ce se ia de mn ...fara sa ii fak cv... Admini prezenti pe sv ce va poate confirma sunt :ShadoW, M0rPh|n , b3n@ru ....Fratilor...ziceti si voi cv...makr sa i se spuna sa ma lase sa imi fak treaba de admin ... pe bune...

    Cu respect GlOnT+MoRtAlL.R.n.Y
    fata de totzi admini sv BERCENI.SAVEGAME.COM
    avatar
    M0rPh|n
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

    Numarul mesajelor : 270
    Varsta : 25
    Localizare : hrl
    Jocul preferat :
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 03/05/2008

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de M0rPh|n la data de 10.05.08 20:47

    eram de fatza pe sv....asa a sp.....si glont chiar a sp re all si nu ia sp altcv joannytei......io ai respect pe toti si nu am nimik k nm am vr doar sa confirm spusele lui glont Very Happy ...re all

    //murdoc: la urmatorul post scris la fel ca asta ai ban o zii. motivul il vezi
    aici
    avatar
    NameK
    Membru
    Membru

    Numarul mesajelor : 78
    Varsta : 26
    Localizare : ROMANIA-PRAHOVA
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 06/05/2008

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de NameK la data de 10.05.08 21:16

    are dreptate glont...am fost spect cand a zis asa....nu minte...n-am nimik cu joanita dar spune adevarul glont..re
    avatar
    Joannyta
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 390
    Varsta : 26
    Localizare : middle_of_nowhere
    Jocul preferat :
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 08/04/2008

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de Joannyta la data de 10.05.08 22:01

    lol! Esti patetic baietzel. Zi ms, but e putzin spus.
    Sa-ti zic motivul, oricum il sti bn. Eu de 2 ori te-am vazut acuzand pe cnva de cod: prima data a fost pe mine (mi-ai zis ca am wall) shi nu aveam. A 2-a oara erai in proba si ziceai sa dam ban unui jucator care joaca cu blind. Am avut o presimtire ca minti shi i-am dat eu blind, shi ia ghici l-a luat, deci nu avea blind. Mi-e groaza sa ma gandesc cate banuri aiurea vei da. Oricum a luat liviu o decizie buna cu banurile de 500 minute asa ca vor putea sa intre nefericitii de jucatori buni.

    Asa ca am tot dreptul sa-ti zic but, daca asta esti. Eu nu-mi retrag cuvintele.

    P.S. un sfat prietenesc, printeaza reclamatia shi sterge-te cu ea la fund.(scz limbajul dar nu ma pot abtine) Very Happy
    avatar
    Joannyta
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 390
    Varsta : 26
    Localizare : middle_of_nowhere
    Jocul preferat :
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 08/04/2008

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de Joannyta la data de 10.05.08 22:04

    Scz de dublu-post nu am gasit edit-ul. Anyway...
    Gaina? Smile) te consideri tu gaina? eu ti-am zis doar but shi nob.
    avatar
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

    Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 30
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat :
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de kuddo la data de 10.05.08 23:23

    Consider ca trebuie sa avem un limbaj adecvat atat pe forum cat si pe server. Joannyta nu ai nici un drept sa ii adresezi cuvintele respective lui glont pentru ca el nu te-a ofensat cu nimic (sau poate ca da). Daca glont abuzeaza de admin sau nu isi face treaba ai forumul unde iti poti exprima opinia si unde poti cere o evaluare aspura lui. Iar eu ma voi ocupa de problema. Atata timp cat eu nu vad nici o reclamatie pe forum impotriva lui glont atunci de ce as lua măsuri?
    Repet si e valabil pentru toata lumea: neclaritatile dintre admini se rezolva pe forum nu pe server.
    Iar glont are tot dreptul sa se simta ofensat si sa ceara luarea de masuri impotriva ta (joannyta). Iar tu joannyta iti spun inca odata ca trebuia sa ma avertizezi cu privire la glont iar eu as fi luat masurile necesare.
    Dar..."primul venit, primul servit" (cum zice vorba). Glont a postat primul, el primeste dreptatea.


    _________________






    avatar
    Joannyta
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 390
    Varsta : 26
    Localizare : middle_of_nowhere
    Jocul preferat :
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 08/04/2008

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de Joannyta la data de 10.05.08 23:45

    Nu m-a ofensat? :evil: Ma dezamagesti. Mi-a zis ca nu joc corect, ca am wall. Ai idee ce nasol e sa fi acuzat de coduri atunci cand joci corect, iti taie tot cheful? M-a ofensat sa sti, pt robotzei ca el mi-am luat steam shi tot degeaba. Si de avertizare i-am spus lui liviu, ma gandeam ca e sv lui shi asa ar trebui, daca stiam ca asa trebuie te anuntam pe tn. Liviu poate confirma ca i-am zis pe mess de el. Nu-mi place sa fac scandal pe forum. Pentru limbaj imi cer scuze, chiar am vrut sa sterg dar pe bune daca vad butonul ala de edit.
    Deci 1. Si el m-a ofensat.
    2. Am anuntat.
    3. Am avut o scapare..am zis fund mare lucru altii injura mai rau, shi la mine nu se va mai repeta.
    Dar lasa el are dreptate...primul venit primul servit ce aiurea Smile)
    avatar
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

    Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 30
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat :
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de kuddo la data de 10.05.08 23:58

    Bun...
    M-am saturat de atata țigănie.
    Iar joannyta eu nu aveam de unde sa stiu problema, din moment ce tu nu ai postat-o pe forum. Atata timp cat vad ca liviu nu a scris nimic pe forum si nu a discutat nimic cu mine mie imi este egal cu zero. Cand se ia o decizie la server primul care se ocupa de ea are prioritate. Daca eu preiau o problema liviu nu se baga la fel si eu nu ma bag daca el preia o problema. Incercam sa ne impartim si noi cum putem. Murdoc momentan este cu scoala, iar cand o sa revina si el in forta nu va vad prea bine...


    _________________






    avatar
    Joannyta
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 390
    Varsta : 26
    Localizare : middle_of_nowhere
    Jocul preferat :
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 08/04/2008

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de Joannyta la data de 11.05.08 0:10

    Nu ma vezi prea bine... Nu stiu ce am gresit eu asa de mult dar daca chiar vrei poti sa-mi scoti adminul sa faci ce vrei ca m-am saturat. Atata bataie de cap pt cn?...shi pt ce... Daca pt asta se face atata scandal... Sa-mi faceti ce vreti pt ca i-am zis noob lol, daca e.
    Si m-am simtit kuddo la raspunsul tau de la reclamatia lui sarpe. Nu stiu daca trebuia sa ma simt dar eu m-am simtit. (iti mai spun odata poate nu ai inteles nush... nu am postat pe forum pt ca nu imi place sa fac scandal in public...imi spal rufele in familie, ca tot te pricepi la vorbe Wink, i-am zis lui liviu pe mess Smile
    Eu de acum nu voi mai posta pe acest topic. Mi se pare degeaba. Mi-am exprimat punctul de vedere destul de clar.

    Vizitato
    Vizitator

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de Vizitato la data de 11.05.08 0:21

    Nu prea are sens toata mascarada , stiu din propria experienta :lol: . So make a damn "." and .
    avatar
    Joannyta
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 390
    Varsta : 26
    Localizare : middle_of_nowhere
    Jocul preferat :
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 08/04/2008

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de Joannyta la data de 11.05.08 1:07

    Of, am zis ca nu mai postez, nu ma tin prea bn de promisiuni :evil:
    Master are sens pentru mine. Pentru ca asa se vede respectul care mi l-am castigat eu de un an de cand joc pe sv asta( cu mici pauze, scoala e de vina Very Happy), cat am ajutat shi eu asa cum am putut la intretinerea lui: Vine Glont cu tovarasii lui care joaca shi ei de o luna, doua si imi fac reclamatie pentru ca i-am zis but. Ca doar vedeam pe chatul de pe sv, ca nu sunt proasta, cum ii chema pe mess ca sa le zica sa-i ia apararea pe forum. Oricum posturile lui shadow si morphin mi se par degeaba ca eu recunosc ca l-am facut but si nu-mi retrag cuvintele, inca sunt dispusa sa-i dau link de unde sa-si descarce zuma Very Happy. Iar Kuddo care zice ca nu stia de problema ia apararea lui glont. Are un sens destul de clar pentru mine.
    avatar
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

    Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 30
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat :
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de kuddo la data de 11.05.08 3:10

    Deci...chiar n-am chef de reclamatii and shit... (nu ma refer la tine personal joannyta, ci in general)
    Topic closed. Gata cu țigănia.

    CLOSED


    _________________







    Continut sponsorizat

    Re: Reclamatie Joannyta (2-a)

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: 18.08.17 4:57