Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: Mircea


    RECLAMATIE NESIMTZITHU

    Distribuiți
    avatar
    bayern
    Scoala de CS
    Scoala de CS

    Numarul mesajelor : 28
    Varsta : 35
    Localizare : fetesti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 05/12/2008

    RECLAMATIE NESIMTZITHU

    Mesaj Scris de bayern la data de 04.01.09 14:50

    M-ia dat ban pentru panda excesiva zice el pe DUST eu fiind la tero si el la ct dar el nu mai spune ca , ct faceau rush iar eu incercam sa le acopar spatele si nu stateam ascuns ci la vedere si ei ne atacau prin spate pe sub pod ,eu stand la scarii la tero la pod ,dar ce vroia ne tot lua pe spate intrand la noi in baza in 45 de secunde asta nu e rush iar ce faceam eu le acopeream spatele incercand sa diminuez rush sa poate sa puna bmb si asa am reusit sa punem odata bmb si de ce nu a intrat ella tero pe harta asta sa-l vad ce putea sa faca dar de multe ori a facut el abuzuri si nu numai fata de mine ,ce el e vreun dictator , dar ieri si in alte zile se facea panda jegoasa ascunsi dupa cutii si nu le-a mai dat nimeni ban. Exclamation

    Cu ce nik jucai ??
    avatar
    Mustang
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 213
    Varsta : 47
    Localizare : spitalul sapoca
    Jocul preferat :
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 31/12/2008

    Re: RECLAMATIE NESIMTZITHU

    Mesaj Scris de Mustang la data de 04.01.09 15:06

    am si eu o reclamatie la adresa acestui admin.
    astazi l-am lasat pe fiul meu sa joace pe acest server,copilul nestiind regulile sv a campat in balcon sau cel putin asa este postat in lista de banuri si a primit ban 1200 min .vreau sa va aduc la cunostinta ca nu eu am jucat astazi si din admini cu care am jucat pana a cum ma vazut cineva pe mine campand .
    in speranta ca mi se va ridica ban-ul ,(acesta fiind nejustificat in opinia mea) va multumesc anticipat.
    cu stima [ArH]Big Eagle Exclamation

    La tine rezolvat..insa anunta si tu daca e ceva cind joaca ala mic si nu o sa mai ai probleme de acest gen !
    avatar
    Mustang
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 213
    Varsta : 47
    Localizare : spitalul sapoca
    Jocul preferat :
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 31/12/2008

    Re: RECLAMATIE NESIMTZITHU

    Mesaj Scris de Mustang la data de 04.01.09 17:54

    multumesc pt atentia acordata si promit ca il voi invata regulile .
    multumesc pt intelegere
    avatar
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

    Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 33
    Localizare : Constanta
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 27/06/2008

    Re: RECLAMATIE NESIMTZITHU

    Mesaj Scris de Nesimtzithu la data de 04.01.09 19:53

    Mda.....ca sa raspund la ambele posturi:
    1- cssmn ala sau ce nick oi avea, panda EXCESIVA nu o voi accepta in ruptul capului. Hai 1 data, de 2 ori, de 3 ori, da tu deja o dai in nesimtire.......( P.S. - Nu dau ban dupa ce ai sta o singura data in acel locusor care speri sa faci toata echipa, dau dupa ce faci panda repetata in acelasi loc)Si inca ceva daca joc tero poate pe viitor vei lua lectii, despre cum se face, nu stau in locusorul meu pitit bucurandu-ma ca am facut 2-3 insi.
    2- [ArH]Big Eagle, vad ca ai o varsta respectabila, daca tu stiai regulile puteai sa le explici si tu fiului tau evitand acest neplacut ban. Punete in pozitia noastra ca stam cate 5-6 admini cu gura pe el ca nu e voie acolo, pune bmb sau alte chestii care sunt minim logice daca putem spune asa.
    Nu sunt dictator si nici incuiat la minte........LIMBAJUL SI PANDA SI CODATII, nu-i inghit nici cu o tona de helas si de aceea pot fii considerat uneori "dictator" citand mai sus reclamantul cssmn ala sau ce nick are.
    avatar
    Mustang
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 213
    Varsta : 47
    Localizare : spitalul sapoca
    Jocul preferat :
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 31/12/2008

    Re: RECLAMATIE NESIMTZITHU

    Mesaj Scris de Mustang la data de 04.01.09 20:37

    dragul meu ,eu te cred ca ati stat cu gura pe el ,dar crede-ma ca eu nu eram acasa ,el a intrat pe joc si la mine se deschide la sv favorite direct ,si urmarea ....... a intrat ,sa jucat ,nu aveam cum sa ai spun ce reguli sant.
    imi cer mii de scuze daca am gresit cu ceva fata de tine sau alt jucator sau admin pe sv.
    greseala este a mea si mio asum in intregime ,pe viitor nu se va mai repeta.
    multumesc pt intelegere Embarassed
    avatar
    liviu
    Owner
    Owner

    Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 36
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat :
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

    Re: RECLAMATIE NESIMTZITHU

    Mesaj Scris de liviu la data de 07.01.09 21:36

    CLOSED

    Continut sponsorizat

    Re: RECLAMATIE NESIMTZITHU

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: 24.08.17 3:19