Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: Mircea


    reclamatie gabi_berceni

    Distribuiți
    avatar
    valy_01
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

    Numarul mesajelor : 11
    Varsta : 25
    Localizare : harlau
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 03/01/2009

    reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de valy_01 la data de 19.01.09 14:51

    Am facut aceasta reclamatie deoarece pe data de 16-01-2009 jucam pe inferno si eram la tero am esit din baza pe partea dreapta si ma duceam spre balcon si am auzit di spate ca venea cnv si mam intors si erau 2 ct si iam impuscat si printre iei se numara si adminul gabi _berceni si mia dat ban pe 69 de zile cica panda repetata in baza da nu am facut nico panda doar mam intors ca am auzit ca veneau si mia dat ban in consola asa scria pot intra pe server da nu ma lasa sa joc, hai sa zicem..... ca faceam panda in baza da mi se pare foarte mult 69 de zile . Nustiu acest admin parca ar avea ciuda pe mine nush ce are ..........

    va rog frumos daca se poate scoate banu . si sa luati o masura .

    va multumesc Wink
    avatar
    Vin Diesel
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

    Numarul mesajelor : 160
    Varsta : 27
    Localizare : Magurele City
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 28/03/2008

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de Vin Diesel la data de 19.01.09 19:08

    imi pare rau ca ma bag....insa si eu te-am vazut azi pe server...deseori la panda...
    avatar
    valy_01
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

    Numarul mesajelor : 11
    Varsta : 25
    Localizare : harlau
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 03/01/2009

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de valy_01 la data de 19.01.09 20:03

    man eu nu am mai intrat pe server de pe 17 ca lam intrebat pe gabi unde sa ma uit sa vad cate zile am ban nu ai avut cum sa ma vezi azi pe serv eu sunt cu nickul---=v@ly=--- Very Happy
    avatar
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

    Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 30
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat :
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de kuddo la data de 19.01.09 20:18

    Vin Diesel daca ma uit in log-uri si el nu apare ca ar fi jucat azi ramai cu adminul suspendat pentru inducerea in eroare.


    _________________






    avatar
    valy_01
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

    Numarul mesajelor : 11
    Varsta : 25
    Localizare : harlau
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 03/01/2009

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de valy_01 la data de 20.01.09 14:01

    daca o sa aveti buna vointa sa-mi scoateti bannul voi fi sigur ca adminii sactionati din cauza mea vor avea ciuda pe mine si la prima abatere pe server imi va da bann sau cenzure etc....va multumesc Smile
    avatar
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 50
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat :
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 01/07/2008

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de gabriel_berceni la data de 20.01.09 19:37

    domnule v@ly!!!! pe decursul timpului jucat pe acest server , ati avut bunavointa sa fiti sanctionat nu numai de catre mine ca admin,ati intrat cu no recoil , ati avut obiceiul de a juca numai la tero si sa stati numai in baza si in ultima instanta ati avut obraznicia sa intrati de 3 ori pe sv , cu un ban dat de admin. avand in vedere ca banul nu era scos de catre owneri , normal ca a venit banul cel mai mare ptr : pinda repetata in baza dupa ce in prealabil te-am anuntat, s-au strans celelalte fapte facute de tine pe acest sv si iertate atunci ,ai plecat cu blind si ai jucat , ce sa-ti mai spun ?????o sa intru daca mai exista si o sa caut dovezi referitoare la ceea ce afirm , asta in cazul in care o sa am acceptul de la owneri sa -mi caut dovezi ptr ceea ce afirm .banul pe care ti-l l-am dat eu ti-l pot scoate numai ownerii .iti doresc o zi buna !!!
    avatar
    valy_01
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

    Numarul mesajelor : 11
    Varsta : 25
    Localizare : harlau
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 03/01/2009

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de valy_01 la data de 20.01.09 21:08

    gabi in primul rand atunci cand miai dat blind a fost exact dupa ce team omorat si nu am mers cu el doar mam dat intr-o parte ca era chiar in fata cutiei alea cand miai dat blind si mam dat dupa ia in stanga, a doua la mana cum am intrat cu no recoil cand eu joc de pe steam fratele meu si sa fiu sincer nici nush cum se pun codurile astea ca sun prea mic si nu am exparienta ca altii, si nu am jucat numai la tero de ce spui asta am jucat de multe ori si la counter si cum am mai spui pe infero aia nu a fost banda vam auzit venind si mam intors inapoi doar asta am facut nu altceva. si sa stii ca nu am nimik nici cu tine si nici cu unul dintre admini da mi se pare foarte mult 69 de zile.
    Acuma ramane la aprecierea ownarilor daca imi va scoate banul sau nu , va iti doresc o seara placuta in continuare gabi Wink
    avatar
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 50
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat :
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 01/07/2008

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de gabriel_berceni la data de 26.01.09 1:44

    bai asa zisule jucator de cs . cat voi fi eu aici pe server tu nu vei mai intra decat daca imi tai eu o mana .am citit reclamatia ta facuta impotriva lui just . te-a prins lumea si cu wall ai si recunoscut si mai ai tupeu sa mai vii aici sa joci sub alt nick ???????? am ip-ul tau asa ca mai vino !!!! chiar te rog am stiut eu dece ti-am dat ban 69 de zile !!!!!
    Mad Twisted Evil lol!
    avatar
    just_me
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 94
    Varsta : 30
    Localizare : ....
    Jocul preferat :
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 31/10/2008

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de just_me la data de 26.01.09 5:02

    lol se vede k ai 16 ani!!!mai baietasule gaseste alt server nu ne mai deranja!!!!!!esti un fel de hacker , sa ne inveti si pe noi despre patch ul acela sa nu mai iei blind h@h@h@!!!cum ai reusit? ai intrat prin fisierele de la f.b.i?
    avatar
    valy_01
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

    Numarul mesajelor : 11
    Varsta : 25
    Localizare : harlau
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 03/01/2009

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de valy_01 la data de 26.01.09 13:27

    gabi aici gresesti foarte mult cand spui ca eu iam facut reclamatie lui just_me nu sunt singurul jucator care a intrat pe server cu nickul valy si eu de cand joc pe acest server nu am spus la nici un admin sau sa recunosc ca am wall nu am intrat niciodata cu coduri,si gabi ma confunzi fratele meu oi fi eu mic da nu sunt prost, si just_me cand nu am luat eu blind toti aveti ceva cu mine da ma confundati cu blindul si wall si nu sunt nici un fel de hacker sunt cinstit la joc atat am avutd e spus.
    O zi buna va doresc in continoare
    avatar
    valy_01
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

    Numarul mesajelor : 11
    Varsta : 25
    Localizare : harlau
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 03/01/2009

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de valy_01 la data de 26.01.09 18:27

    acuma am vazut si eu reclamatia facuta lui just_me si uite gabi scrie scris de valyman si eu am contul pe valy_01 mai incurcat frate si cu wall si cu reclamatia uitate mai bn ,si am spus eu ca ai ciuda mare pe mine da nush de ce gabi stiu ca esti foarte in varsta fata de mine nai nici chair asa man Crying or Very sad Mad
    avatar
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 28
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 08/04/2008

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de Pustiu' la data de 27.01.09 1:32

    talmes balmes... Shocked
    avatar
    liviu
    Owner
    Owner

    Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 36
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat :
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de liviu la data de 27.01.09 2:41

    Ba ca are , ba nu are...nici el nu stie cum sa o mai suceasca !
    CLOSED
    avatar
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 50
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat :
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 01/07/2008

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de gabriel_berceni la data de 27.01.09 3:07

    eu ce sa mai zic acum ????? daca nici acum nu se vede ca v@lly si valyman sau valy_01 este aceeasi persoana ........inseamna ca am imbatrinat degeaba ,,,,,,,...... Shocked lol!


    Ultima editare efectuata de catre gabriel_berceni in 27.01.09 3:12, editata de 2 ori
    avatar
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

    Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 50
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat :
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 01/07/2008

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de gabriel_berceni la data de 27.01.09 3:10

    gabriel_berceni a scris:Scris de valyman la data de Sam Ian 24, 2009 12:33 pm

    am si eu o intrebare de ce am luat bann ???? chiar nu inteleg nam facut nik..... cnv a zis sa ii dea ban lu un player valy si just_me mia dat mie ban cu numele V@lly
    avatar
    liviu
    Owner
    Owner

    Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 36
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat :
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de liviu la data de 27.01.09 9:51

    Hai sa nu il exclud pe dl valy alias...alte nikuri insa se lungeste prea mult vrind sa scape basma curata..asa ca voi inchide acest topic !

    Continut sponsorizat

    Re: reclamatie gabi_berceni

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: 18.10.17 10:56