Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: Mircea


  REGULAMENT SERVER (modificare: 14.03.2010)

  Distribuiți
  avatar
  kuddo
  WebDesigner and Owner
  WebDesigner and Owner

  Numarul mesajelor : 1880
  Varsta : 30
  Localizare : Holy Vatican City
  Jocul preferat :
  Reputatie : 31
  Data de inscriere : 19/03/2008

  REGULAMENT SERVER (modificare: 14.03.2010)

  Mesaj Scris de kuddo la data de 19.03.08 15:35

  Cititi Cu Atentie Sa Nu Avem Probleme

  I : REGULI DE JOC

  - Pt jucatorii care ”gresesc” in mod repetat sanctiunile de mai jos pot fi modificate in functie de severitatea actiunilor.

  - Jocul este FREE-GAME, dar neatingerea obiectivului pana la sfarsitul rundei duce la slay automat din partea serverului. Un player TE poate sa nu puna bomba pentru ca asa vrea el si sa-si omoare toata echipa la sfarsitul rundei prin slay automat de la server. La fel si un player CT poate sa nu dezamorseze bomba sau sa nu pazeasca ostaticii, dar iar toata echipa CT va lua slay automat de la server. Administratorii nu vor face NIMIC in acest sens si nici nu vor atrage atentia jucatorilor la aceste aspecte.
  Prin urmare fiecare face ce vrea in cazul celor mai sus mentionate.

  ATENTIE!
  - Urcarea pe texturi (pe harta) este interzisa! La fel ca si folosirea oricarui aspect al jocului in alt mod decat cel pentru care a fost creat!
  - Nu aveti voie sa jucati cu setarile video pe 16bit! Veti avea ban permanent daca sunteti prinsi, dar adminii NU au voie sa va faca poze decat daca va suspecteaza de coduri si de aici reiese ca sunteti curati (sau nu) si aveti (sau nu) setarea video pe 16bit in CS!

  GRESELI PE PARCURSUL JOCULUI:

  - 1 - TA (team-attack) in primele 5 secunde dupa freezetime: SLAY/KICK !
  - 2 - TK (team-kill) voluntar: BAN 5-60minute
  - 3 - FLASH la coechipieri: avertisment (involuntar), ban 5-60minute (voluntar).


  II : PREVEDERI GENERALE

  - 1. -
  [a] Adminii au obligatia de a se ingriji de buna functionare a server-ului si prioritara este urmarirea jucatorilor suspectati de CHEAT-URI. Adminii care continua sa joace in loc sa se ocupe de acest aspect si care ignora plangerile jucatorilor cu privire la "codati" se va considera actiune efectuata in detrimentul server-ului si se va sanctiona corespunzator.
  [b] Accesele sunt personale iar utilizarea acestora de catre alte persoane indiferent de motiv va atrage de la sine pierderea accesului.
  [c] Folosirea comenzilor "admin_say", "admin_tsay" si "admin_csay" in mod repetat (mai mult de 3 ori consecutiv) este interzisa si va atrage sanctionarea celui in cauza.
  [d] Discutiile intre admini (cu privire la administrarea server-ului) se vor purta doar cu "admin_chat" sau "admin_psay". Orice injuratura sau atingere a integritatii morale a altor persoane de catre admini va atrage raspunderea celui in culpa. Orice discutie intre admini cu admin_say tsay care nu aduce o buna prioritate a jocului si doar strica imaginea serverului va fi sanctionata. Deasemenea, comanda admin_chat si admin_psay nu va permite folosirea unui limbaj indecent.
  [e] Folosirea comenzii "admin_ssay" este strict interzisa.
  [f] Nu se vor face locuri pe server la cererea jucatorilor sau pentru cunostinte/prieteni apropiati .
  [g] Reclamele si link-urile externe nu sunt permise fara acordul ownerilor.
  [h] Pentru adminii/sloturile suspectati de cheat-uri se va actiona EXCLUSIV prin avertizarea unui owner.
  [i] Adminii si sloturile au obligatia de a se inregistra pe acest forum.
  [j] Adminii cu acces la rcon au dreptul sa scoata imunitatea in cazul in care un acces cu imunitate este afk pentru cel putin 3 runde. In cazul acesta va folosi comanda admin_execclient nume retry.
  [k] Folosirea repetata de un jucator a comenzi RETRY duce automat la Ban 30
  ORICE ALTA COMANDA FOLOSITA ASUPRA ACCESELOR CU IMUNITATE CAND ESTE SCOASA ESTE PEDEPSITA CU RIDICAREA ACCESULUI!

  - 2. -
  [a] Schimbarea hartii se va face doar de comun acord cu adminii prezenti pe server iar comanda efectiva va fi executata de adminul cu cel mai mare acces. Exceptia o constituie situatia cand toti adminii au acelasi level si in acest caz oricare dintre ei poate sa se ocupe de acest lucru dar doar printr-o intelegere prealabila.
  [b] Schimbarea harti curente inainte expirarii timpului normal de joc (35 de minute) se va efectua numai de comun acord cu adminii prezenti pe server si numai in situatia in care in acel moment sunt mai putin de 14 jucatori pe server, iar adminul care are cel mai mare acces este direct raspunzator de acest aspect.
  [c] Procedura pentru situatia prezentata la lit. [b] este urmatoarea: admin_vsay (ex: admin_vsay SCHIMBAM HARTA ? sau admin_vsay BYCASTOR vs. fy_dust)si se va schimba harta in ceva mai "fun" (ex: awp_india, de_dust2, awp_bycastor, fy_dust, mini_dust2, etc.)este interzisa cu desavarsire comanda "admin_vote_map" ( adica este total interzis votul la o singura harta , minim 2 harti dupa exemplul de mai sus , sau comanda cu amx_votemap ( ex. amx_votemap de_dust2 cs_italy fy_icaworld ka_classic ) "Recomand amx_votemap ca cea mai buna optiune".
  [d] Repetarea unei harti la un ciclu mai mic de 4 harti este strict interzisa (asa ca intrebati ce harti au fost inainte de a va decide).
  [e] La un interval de 3 harti se va pune si o harta "fun" ( awp in special ), nu mai devreme de 3 harti si nu mai tarziu de 4 harti. Este interzisa repetarea abuziva a hartilor "fun" ( gen awp ).
  [f] Se va lua in considerare si parerea jucatorilor prin sistemul de vot ( in cazul in care acestia cer in mod explicit o anumita harta ).
  [g] Pe hartile de AWP este interzisa folosirea armelor sau he-urilor din casa, pe awp_dust, awp_map etc. se da restrict_all mai putin usp, eagle si armura, pe restul hartilor se da restrict la shield.

  - 3. -
  [a] Este permis un singur restart dupa cel automat al server-ului. Adminul cel mai mare are obligatia de a da restart in primele 5 secunde dupa prima runda,(nu mai devreme nu mai tarziu) nici un alt admin nu are voie sa dea restart intre timp. Exceptia o constituie situatia cand toti adminii au acelasi level si in acest caz oricare dintre ei poate sa se ocupe de acest lucru dar doar printr-o intelegere prealabila.
  [b] Daca in primele 30 de secunde din prima runda adminul cel mai mare in grad nu a dat restart atunci obligatia revine urmatorului in rang.
  [c] In cadrul restart-ului se vor da obligatoriu 2 rr consecutive : "admin_restartround 1" si "admin_restartround 5 LIVE".
  [d] Este interzisa folosirea de cfg-uri care ar putea da rr automat (deci este exclusa scuza cu cfg-ul).

  - 4. -
  [a] Banul permanent se da folosind comanda admin_ban ip. in cazul in care respectivul nu a fost banat se va folosi comanda admin_ban nume si se face nota cand se posteaza banul. (exemplu: admin_showip arata SuperBoy 192.103.181.20. admin_ban 192.103.181.20. pentru ca nu a iesit de pe server abea atunci se va folosi admin_ban SuperBoy). ATENTIE: ORICE BAN PERMANENT SE POSTEAZA INDIFERENT DE CAUZA!
  [b] Adminii sunt rugati sa puna demoul pe ftp-ul serverului iar cei care nu au acces la ftp trebuie sa dea demoul mai departe persoanelor care au acces si sa posteze obligatoriu in rubrica de banuri permanente numele, ip-ul si data la care a fost dat banul. Termenul limita de postare a banurilor si a demourilor (sau pozelor) este de 3 ore, exceptie facand situatiile de forta majora (adica cele care nu depind de actiunile adminilor. cum ar fi: pierderea conexiunii la internet).
  [c] Sanctiunile pentru abaterile prevazute cu BAN sunt urmatoarele:
  - Folosirea de CHEAT-uri se va pedepsi cu BAN PERMANENT insotit OBLIGATORIU de DEMO si IP-ul celui in culpa.
  - Injurii de orice fel aduse acceselor cu imunitate LOGATE : BAN pe 4000 de minute.
  - Lag constant ( > 100 ) insotit de reconectare dupa kick: BAN pe 5 minute.
  - In cazul abaterilor sanctionate cu llama daca cel in cauza da retry fara sa i se scoate llama de catre ADMIN : BAN pe 30 minute.
  - Nerespectarea atentionarii cu privire la nick urmata de reschimbarea acestuia ( intr-un nick necorespunzator ) dupa schimbarea fortata de catre admin (prin admin_execclient, admin_name ) : BAN pe 30 minute.
  - Pentru reclama la alte servere de CS/ domenii de net : BAN fisier txt pe forum.
  [d] Banurile pot fi scoase NUMAI DE OWNERI, este STRICT interzisa folosirea comenzilor "admin_unban" sau "admin_rcon removeip" de catre alti ADMINI.
  [e] Banurile permanente pot fi date fara demo cu o SINGURA exceptie :daca numele si IP-ul jucatorului corespund cu cele din lista de banuri permanente. (daca difera IP-ul la clasa doar, se va face exceptie si se va bana respectivul, urmand ca IP-ul banat sa fie postat alaturi de cel anterior).
  [f] Demo-urile trebuiesc facute cu meticuloziate si mare atentie. Suspectul trebuie urmarit mai mult timp (3-4 runde) pana se va lua decizia corecta.

   Acum este: 22.03.18 9:34