Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: Mircea


  AJUTA SERVERUL BERCENI

  Distribuiți
  avatar
  kuddo
  WebDesigner and Owner
  WebDesigner and Owner

  Numarul mesajelor : 1880
  Varsta : 30
  Localizare : Holy Vatican City
  Jocul preferat :
  Reputatie : 31
  Data de inscriere : 19/03/2008

  AJUTA SERVERUL BERCENI

  Mesaj Scris de kuddo la data de 27.05.08 18:37

  Avem aproape 2 ani de cand exista acest server.

  As dori pe aceasta cale sa apelez la voi pentru a sprijini serverul vostru. Stiu ca fiecare are greutati si nu toata lumea isi permite, dar poate ca sunt unii dintre voi care doresc fiecare atat cat pot sa sprijine menținerea in viață a acestui server.

  Curentul este scump, componentele hardware (piesele) se strica si aceastea sunt iar scumpe, costul unui ip separat iar costa bani. Pastrarea unui server de CS nu este atat de simpla pe cat pare, este chiar un procedeu destul de complicat incercand sa va oferim acest server cu o calitate de 100% pentru ca voi sa fiti multumiti; mereu trebuie sa stea cineva aproape langa server sa vada daca nu exista erori sau alte probleme, plus alte certuri cu provider-ul de net pentru ca pica internetul iar el nu are chef sa e ocupe de aceasta problema.

  Noi pe serverul acesta va oferim: 23 de locuri (mai mult decat de ajuns), admine/sloturi gratis (oricine poate primi daca are bun simt si joaca des), nu v-am cerut si nu vom cere NICIODATA bani pentru admine, plus de altfel va vom pune la dispozitie un server pentru Clan, si vom incerca sa realizam si un server de CS:Source. Dar ma tem ca fara sprijinul vostru nu vom mai putea face față, iar serverul va putea fi inchis oricand.

  Toate fondurile adunate vor fi investite in serverul de CS pentru a pastra aceeasi calitate pe care v-am oferit-o pana in prezent.

  Mentionez inca o data ca NU este nimeni obligat sa doneze daca nu doreste acest lucru, nu i se va lua adminul, nu va primi ban, dar nici cei ce vor dona NU vor primi beneficii.

  De aceea am decis inființarea urmatorului cont:

  Sper sa luati decizia corecta indiferent care va fi aceasta, eu in calitate de membru si owner al comunitati Berceni, impreuna cu ceilalti membrii owneri va multumesc pentru ca ati citit acest post si pentru decizia aleasa.

  ANUNT!!! Pentru tot ceea ce se va investi in server vom posta pe forum chitanțele cu toate cheltuielile aferente (curent, internet, piese hardware, etc)

  ,Berceni Staff
  ASDEmurdockuddoliviu


  Ultima editare efectuata de catre kuddo in 05.12.10 17:15, editata de 5 ori


  _________________


  avatar
  liviu
  Owner
  Owner

  Numarul mesajelor : 2123
  Varsta : 36
  Localizare : Bucuresti
  Jocul preferat :
  Reputatie : 19
  Data de inscriere : 19/03/2008

  Re: AJUTA SERVERUL BERCENI

  Mesaj Scris de liviu la data de 06.12.08 0:48

  Din anumite motive neplacute sa schimbat contul.Viata e schimbatoare ! Sad

   Acum este: 18.11.17 21:47