Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: Mircea


  Lamurire cu privire la plecarea mea (ASDE)

  Distribuiți
  avatar
  Admin
  berceni.4rumer.ro ROBOT
  berceni.4rumer.ro ROBOT

  Numarul mesajelor : 12
  Varsta : 108
  Reputatie : 3
  Data de inscriere : 19/03/2008

  Lamurire cu privire la plecarea mea (ASDE)

  Mesaj Scris de Admin la data de 12.06.10 13:09

   
   
  Principalul motiv care m-a facut sa renunt la acest server a fost Liviu. Vreau sa-mi cer scuze fata de voi deoarece EU l-am indrumat pe Liviu sa ceara ajutor, ajutor care eu am sperat sa fie pentru server, nu pentru nevoile lui personale.
   
  1. Am inlocuit procesorul acum cateva luni (s-au donat bani pentru asta), dar procesorul nu a aparut pe server. Acum Liviu vine si posteaza pe forum ca procesorul de fapt era pe server, dar eu si kuddo care ne uitam zi de zi am vazut clar ca procesorul era cel vechi.
  2. Placa de baza trebuia sa fie noua, pentru hard-disk la fel s-au strans bani mai acum ceva timp in urma si la fel nu s-a intamplat mai nimic.
  Problemele de acest tip cu liviu nu sunt recente, ele predomina de 1-2 ani de zile in care PC-ul s-a stricat de 1000 de ori (chipurile). Chiar discutam cu kuddo ca nu am mai vazut un PC care sa se strice mai des decat o Dacie, o fii PC sau fier de calcat?
  Daca ar fi sa facem un total cu banii care s-au donat pentru acest server trebuia sa fie server de la Alienware (d-ala de 2-3000Euro).
  S-au donat aproximativ 15 milioane (sigur sunt mai multi) bani cu care puteam achizitiona server nou (cu tot cu monitor LCD, boxe 5.1 si ce mai exista...imprimanta, scaner).
  3. Am auzit de la kuddo cum ca lumea are impresina ca noi doi ne-am certat (eu si kuddo), ceea ce este total fals. Apogeul conflictului meu cu liviu a fost in momentul in care le-a scos banurile la toti terminatii si a inceput sa dea admine la toti incapabilii fara sa tina cont de parerea noastra.
  Liviu este un om de nimic care nu isi vede decat propriul interes (banu). Este in stare sa-si dea si prietenii la o parte pentru interesul personal.
  Vad ca au aparut iara pe server cei care i-au dat-o prin gurita cand a avut nevoie de ei (gabi_berceni, bidepa etc etc) pentru ca deh mai ii iese si lui de-o tuica. Doar liviu poate sa pupe unde scuipa.
  Va vaitati ca e debandada pe server, oare a cui o fi vina ? Ati ramas ai nimanui ("nimanui" fiind liviu) si face fiecare ce vrea din serverul acesta pentru ca are pile la liviu, server pentru care eu si kuddo am muncit.
   
  Ce sa-i faci...asa-i in viata, cand te scuipa toti si iti dau suturi in fund pentru ca esti slab, atunci iti faci si tu un server ca sa fii un fel de "marele boss".
   
  Sanatate si respect la toti cei care m-au respectat si ma respecta, ASDE.
   
   
   
  Nota de la kuddo :
  Sustin in totalitate tot ce a mentionat mai sus ASDE, plecarea lui de pe server a fost unul din motivele care m-au indepartat si pe mine, eu si ASDE fiind tovarasi. Nu mai am ce sa adaug in plus deoarece vad ca s-a spus tot (aproape tot), ar mai fi de adaugat faptul ca a schimbat forumul si adresa de conectare a serverului parsiveste, desi cred ca eu am fost destul de corect cu el si am lasat forumul si adresa serverului fara nicio pretentie, puteam sa fiu macar informat de aceste schimbari facute pe blat.
  Pacat de adminii care au ramas si care isi merita intr-adevar statutul de "Admin" pe acest server (se stiu ei). Ei vor fi dati la o parte (cum s-a intamplat si alta data) de imbecilii adusi de liviu. Cei ce au un punct de vedere, viziuni si joaca si bine, nu vor rezista pe acest server.
   
  Serverul acesta a fost creeat in scopul detasarii noastre la sfarsitul unei zile obositoare, unde ne intalneam cu prietenii.... Liviu l-a transformat intr-un bussiness.

   Acum este: 24.09.18 17:35